Een pompoen is een pompoen

Een pompoen is een pompoen, maar er zijn eindeloos veel varianten.

Bij Roest, Vierpolders hebben ze enorm veel  soorten.

Een heerlijk recept is;

Pompoen in stukken snijden, er zijn soorten bij die je moet schillen, in een ingevette ovenschaal, bestrooien met koreanderzaad ( wel even kneuzen) peper toevoegen en ong. 30 minuten in oven zetten 200 graden. Heerlijk als bijgerecht
L’autunno è una seconda primavera

Hoera, zomer

Hoera, de zomer is begonnen.

Tijd, om lekker buiten te eten, met vrienden, familie.

Een grote salade met kleine tomaten en Mozzarella bolletjes, Caprese, vitello tonnato.

Probeer eens een olio di Arancia,  eigengebakken brood dippen in Olio di Oliva met grof zeezout.

Citroenlimonade schenken uit zo’n gezellige kan.

Winterse ideeën.

Winter, gezellig samen zijn, met mooi gedekte tafels

Een kop pompoen soep(zuppa di zucca), na een koude wandeling. Een stuk preitaart (torte di porri), met een glas wijn. Crostini con Grappa